Anlita oss för er personalträff, kick-off, representation och konferens.

En annorlunda aktivitet för ditt företag. Vi kan ordna med konferenser, peronalträff, kick-off och representation. Bestäm vad du vill fylla dagen med i samarbete med oss. Övernattningar i samarbete med hotell och vandrarhem i närområdet, ni väljer bland alla möjlighter. Tillsammans sätter vi ihop ett paket som passar er. Fyll gärna i formuläret här på sidan och beskriv dina förväntningar.

Vi dukar till fest!

Våra charterturer går från Bunn. En chartrad tur kan se ut så här: 1,5 timmars båtfärd med öl, vin och tilltugg.  Landstigning med femkamp  och sedan blir det middag.

Totaltid från 4 timmar.

OBS! Medtag alltid badkläder och ev. regnkläder/varma kläder.

Välkomna i kräfttider – vi anordnar kräftskivor.

Vill du fiska kräftor själv så ordnar vi spännande och gemytliga arrangemang till er under augusti och september. Allt från halvdagsarrangemang med lunch på båten och kräftfiske under eftermiddag/kväll och med kräftsupé som avslutning. Vill Ni bara pröva på med lite fiske går det också bra.

Fyll i formuläret längst ned på sidan eller ring och berätta vad du skulle vilja fylla dagen med. Vi ordnar ett paket just för Er.

Våra charterturer utgår från BauerGårdens brygga i samhället Bunn.

Meny

Din bokade chartertur startar vid Bauergården i Bunn och efter ca en och en halv timmas båtfärd kommer vi till Stora Roten där du kan njuta av en trevlig måltid.
Inför säsongen har vår köksmästare komponerat en meny baserad på lokala råvaror och traktens traditioner.

Boka din meny i samband med att du bokar din trolska båttur och kom ihåg att vi bokar för minst tolv personer och alla i sällskapet väljer samma rätter. Meddela om någon gäst har någon form av matallergi så erbjuder vi alternativ till dem. I priserna för lunch, á la carte och supé ingår båtturen och att förrätt och efterrätt endast kan beställas till á la carte och supé.

På båten

Rätter som kan beställas till på båtturen.

Lunch

I priserna för lunch ingår båtturen.

På grillen

Tillbehör till grillen:ingår • Rostad kul/färskpotatis • Hemslagen bearnaise • Ramslökaioli • Tomat och mozzarellasallad • Coleslaw • Grillad majs (under säsong från Ravelsmarks gård I priserna för "På grillen" ingår båtturen.

A´la Carte

I priserna för á la carte ingår båtturen

Förrätt

Förrätter kan beställas i samband med á la carte och supé

Efterrätt

Efterrätter kan beställas i samband med á la carte och supé

Supé

I priserna för supé ingår båtturen

Vegetariskt

Bokningsförfrågan

Chartertur
Minsta antalet att boka för egen chartertur är tolv personer och priset är 275 kronor per person. Mat och drycker tillkommer.
0 Item 0,00 kr
Loadding...